WordPress webhosting

het krachtigste platform!

Geniet nu van de voordelen en het gebruiksgemak van WordPress webhosting! Geen zorgen over technische instellingen en updates, daar zorgen wij voor!

Gratis WordPress one-click installatie

U heeft met een druk op de knop standaard de laatste versie van WordPress geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Eenvoudig en snel, daar staan wij voor!

Gratis website verhuisdienst door onze specialisten

Als u al een WordPress website heeft en wilt naar ons verhuizen, dan kan dat met onze verhuisservice. U loopt geen enkel risico bij deze verhuizing.

Kritische beveiligingsupdates, wij regelen het!

Met onze versiemonitor weet u altijd of dat u van de nieuwste WordPress versie gebruik maakt. Bekijkt u daarom nu al uw installaties in één handig overzicht.

Automatische back-ups in geval van nood

Hosty maakt iedere nacht een volledige back-up van uw gegevens. Zo krijgt u back-ups van één tot dertig dagen geleden.

Gebruiksvriendelijk cPanel controlepaneel

cPanel is een zeer gebruikersvriendelijk en één van de meest uitgebreide softwarepakketten voor serverbeheer en hostingmanagement.

cPanel is ontworpen om alle nodige toepassingen op een héél gemakkelijke manier via een controlepaneel te installeren en te beheren. U kan er als resellers accounts mee aanmaken voor uw website's, mailboxen aanmaken, wachtwoorden instellen, bandbreedte monitoren, statistieken bekijken, en nog veel meer.

Mogelijkheden in WordPress

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (cms) ter wereld. Een op de vier websites draait op WordPress!

Heeft u vragen over uw Wordpress website, of kunt u wel wat advies gebruiken voor het oplossen van een probleem? Dan kunt u dag en nacht rekenen op de support en deskundigheid van onze Wordpress klantenservice.

U heeft de keuze uit talloze themes voor uw Wordpress website, zodat u altijd iets kunt vinden naar wens. Als uw website wordt geopend op een smartphone of tablet, dan wordt de weergave hier automatisch op afgestemd.

Plugins van Wordpress bieden vele opties voor uw website. Met meer dan 21.000 plugins tot uw beschikking kunt u alle kanten op.

Wordpress biedt u de mogelijkheid om de gewenste taal in te stellen. Wilt u graag Wordpress in het Nederlands gebruiken? Dan kunt u dit eenvoudig zelf regelen.

Social media is niet meer weg te denken uit de samenleving. U kunt uw Wordpress website dan ook gemakkelijk koppelen aan verschillende vormen van social media.

WooCommerce is ideaal voor wie al een Wordpress website bezit en een webshop wil starten. WooCommerce biedt een scala aan themes, waarmee u de perfecte webshop kunt opzetten.

Het installeren van Wordpress verzorgen wij geheel voor u, zodat u hier niets voor hoeft te doen. U krijgt van ons uw inloggegevens, zodat u meteen kunt starten met uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst