WordPress Hosting

Snel, betrouwbaar en veilig. Voor elke website, applicatie of IT infrastructuur

Wordpress hosting

WordPress HostingOnline ondernemen lijkt misschien eenvoudig, maar er komt in de praktijk veel bij kijken. Er zijn zo veel websites, dat het een uitdaging is om te zorgen dat uw website snel gevonden wordt. Door middel van Wordpress is het vrij eenvoudig om zelf een goede website op te zetten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze website goed loopt, zonder dat u er zelf erg veel tijd in hoeft te steken. Hiervoor is Wordpress hosting in het leven geroepen. Wordpress hosting zorgt ervoor dat alle aspecten rondom uw website beheerd en onderhouden worden, waardoor de kwaliteit van de website hoog blijft. Wordpress Hosty verzorgt al ruim tien jaar lang de hosting Wordpress voor websites van talloze bedrijven en ondernemingen. Wij installeren Wordpress voor u en kunnen u voorzien van advies bij het opzetten van uw website. U kunt altijd contact met onze helpdesk opnemen, zodat wij u kunnen helpen en uw technische vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast voorzien we u bij Wordpress Hosty van alle informatie die u nodig heeft om uw website optimaal te kunnen beheren.

Hosting Wordpress website

Wordpress Hosty biedt vier verschillende hosting Wordpress pakketten. Voor de beginnende online ondernemer is er het StartUp pakket, dat geschikt is voor 1 website. Wanneer u meerdere websites heeft of wilt gebruiken, biedt het GoPro pakket u de kans om 10 websites te hosten. Voor tot wel 25 websites is er het PowerUp pakket, en op het ExtraUp pakket kunt u zelfs 50 websites kwijt.

Hosting
Ieder Wordpress hosting pakket is standaard uitgerust met een cPanel. Hiermee kunt u in een centrale omgeving alle onderdelen van het hosting Wordpress pakket gemakkelijk beheren. Ook heeft u hiermee inzicht in al het dataverkeer en kunt u wijzigingen aanbrengen in uw wachtwoorden, of bijvoorbeeld extra mailboxen toevoegen. Met uw Hosty Wordpress hosting pakket heeft u de mogelijkheid om onbeperkt e-mailadressen, MySQL databases en FTP-accounts aan te maken. FTP (File Transfer Protocol) is onmisbaar als u eenvoudig en snel bestanden tussen computers wilt verplaatsen of kopiëren. Ook kan met een FTP account een website gepubliceerd worden op een server. Met hosting Wordpress hosting van Hosty heeft u altijd beschikking over de laatste Wordpress updates. U kunt deze eenvoudig installeren door middel van ons control panel. Ook kunt u ervoor kiezen om de updates automatisch te laten plaatsvinden, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ieder Wordpress hosting pakket van Hosty is voorzien van gedetailleerde webstatistieken. Zo heeft u steeds inzicht in de hoeveelheid bezoekers die op uw website komen, hoe lang ze blijven en wat hun gedrag is. Webstatistieken zijn onmisbaar, omdat het de manier is om erachter te komen welke aspecten van uw website goed lopen en welke juist niet.

WordPress vs. andere CMS systemen

Er zijn een aantal Content Management Systemen om blogs en websites mee op te zetten, maar Wordpress is hiervan de grootste. Dit systeem is in de afgelopen jaren flink gegroeid en zal de komende tijd zeker nog groter worden. Dagelijks wordt er van over heel de wereld gewerkt om Wordpress te verbeteren en verder te ontwikkelen. Zo worden er bijvoorbeeld plugins ontwikkeld die gratis te verkrijgen zijn en daarnaast komen er steeds weer nieuwe templates bij, waarmee u uw website in een handomdraai een heel andere stijl kunt geven.

Wordpress verhuizen

Beschikt u al over een Wordpress website en wilt u uw website met Wordpress verhuizen naar Hosty? Dan vraagt u zich misschien af hoe al uw bestanden en informatie verhuisd kunnen worden zonder dat er iets mis gaat. Dit is geen probleem, want wij hebben hiervoor een speciale Wordpress verhuisservice. Hiermee kunnen wij veilig uw Wordpress verhuizen met al uw websites, domeinnamen en databases, zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets verloren gaat in het proces. Ook nadat we uw Wordpress verhuizen gaan wij zorgvuldig om met uw bestanden. Hiervan maken we wekelijks een back-up, die u zelf gemakkelijk kunt herstellen vanuit cPanel.

Wilt u meer informatie over onze Wordpress hosting pakketten, Wordpress verhuizen, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag om uw online onderneming een succes te maken.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!