Zelf webhosting aanbieden

Heeft u zich gespecialiseerd in alles wat met webhosting te maken heeft en wilt u graag zelf ook hosting bieden aan klanten? Dan kunt u kiezen voor Reseller hosting. Als reseller heeft u uw eigen bedrijf met een website waarop u uw hostingproducten aanbiedt. U stelt zelf webhosting pakketten samen en levert support aan uw klanten. Als professioneel hostingbedrijf helpt Hosty u door alle technische kennis te bieden die u nodig heeft. En natuurlijk zorgen we ervoor dat uw hostingwebsite optimaal bereikbaar is, snel werkt en goed beveiligd blijft. U kunt vandaag nog in het bezit zijn van uw eigen hostingwebsite, zonder veel gedoe of hoge kosten.

Reseller HostingReseller pakket

Naast verschillende webhosting pakketten kunt u bij Hosty ook kiezen uit een aantal Reseller pakketten. U kunt bijvoorbeeld starten met een basispakket en kunt dit uitbreiden naarmate uw onderneming succesvoller wordt en harder groeit. Ons starterspakket heet GoPro en beschikt over 5GB Web Space om te verdelen over maximaal 10 websites. Als u meer websites heeft, dan is het PowerUp pakket beter geschikt. Hiermee beschikt u over 10GB Web Space en kunt u tot 15.000 bezoekers per maand ontvangen. Tot 50 websites kunt u gebruik maken van het ExtraUp pakket, dat 20 GB Web Space verschaft. Groeit uw bedrijf uit richting de 100 websites? Dan is NetroUp het reseller pakket dat u nodig heeft. Met 50 GB Web Space is dit pakket geschikt voor 50.000 bezoekers per maand. Welk pakket u ook kiest, u profiteert in ieder geval van onbeperkt dataverkeer.


De service van Hosty

Natuurlijk helpen we u voor het opstarten van uw hosting website met het installeren van het gewenste CMS systeem, zoals Wordpress. We bieden hulp bij het opzetten van uw website en u kunt e-mail adressen aanmaken naar wens. U kunt bij Hosty altijd rekenen op de beste anti-virus software en andere beveiligingsmaatregelen voor uw website. Daarbij worden continu back-ups gemaakt van al uw bestanden.

U kunt altijd uw webstatistieken in de gaten houden, waaraan u het gedrag van uw bezoekers kunt aflezen. Aan de hand hiervan kunt u bepalen of er eventueel verbeteringen of aanpassingen gemaakt dienen te worden aan uw website. Als laatste kunt u dag en nacht gebruik maken van de support van ons gespecialiseerde team. Onze enthousiaste medewerkers zullen u zelfs tot in de late uurtjes bijstaan om al uw vragen te beantwoorden en elk probleem op te lossen, groot of klein.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!