Hosting op het hoogste niveau

Om een goede website op te zetten en te onderhouden is een goed hostingbedrijf onmisbaar.
Webhosting van kwaliteit vergt kennis en ervaring. Daarbij wilt u graag goede service en support, waarbij de
tijd wordt genomen voor u en waarop u niet hoeft te wachten. Bij Hosty hebben we alles in huis om
uw website naar een hoger niveau te tillen. Ons professionele team beschikt over alle kennis “achter de schermen”
van een website. Hierdoor houdt u tijd over voor de echt belangrijke aspecten van uw onderneming.

 

 

 

 

Ons team

Het team van Hosty bestaat uit gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn hoog opgeleid, hebben veel ervaring en bovenal natuurlijk passie voor het vak. Dit zult u dan ook terugzien aan onze klantgerichte en klantvriendelijke aanpak. Bij Hosty denken we graag met u mee over de beste oplossingen en is geen uitdaging ons te groot. We zijn expert op het gebied van diverse Content Management Systemen, zoals Wordpress, Joomla, Magento en Drupal. In de afgelopen 10 jaar zijn we continu bezig geweest met ontwikkelen en verbeteren op alle vlakken van webhosting. Hierdoor weten we altijd precies welke service u nodig heeft in welke situatie.

Complete service

Hosty biedt zeer complete servicepakketten, zodat uw website op alle vlakken perfect onderhouden wordt en u overal van op de hoogte bent. U kunt bij ons uw domeinnaam registreren, wij zetten een volledige website of webshop voor u op en bieden dag en nacht support. Eventuele problemen kunnen zo direct verholpen worden. We zorgen ervoor dat de bereikbaarheid van uw website optimaal is, zodat klanten deze altijd kunnen vinden. Ook de snelheid van uw website wordt in de gaten gehouden. De klantenservice van Hosty is altijd persoonlijk en zeer goed bereikbaar. We zorgen dat uw vragen goed beantwoord worden door iemand die verstand van zaken heeft.

Beheer eenvoudig uw website

Niet alleen wij kunnen ervoor zorgen dat uw website optimaal functioneert, u heeft zelf ook volledige controle over alle aspecten hiervan. Zo kunt u bijvoorbeeld steeds uw webstatistieken in de gaten houden, zodat u precies weet wat het gedrag is van klanten die uw website bezoeken. Ook uw e-mail kunt u volledig beheren en u kunt naar wens e-mailadressen en mailboxen toevoegen. Updates voor uw website kunt u eenvoudig installeren door middel van ons controlpanel, maar ook automatische updates behoren tot de mogelijkheden. Hosty heeft al duizenden websites in beheer en blijft groeien. Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, op ons kunt u rekenen.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!