Magento webhosting

ontdek nu de voordelen!

Het gebruiksgemak van Magento kunt u nu ervaren, zonder technische instellingen en updates, dat regelt Hosty voor u.

Gratis Magento one-click installatie

Met één druk op de knop heeft u standaard de laatste versie van Magento geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Eenvoudig en snel!

Gratis webshop verhuisdienst door de specialisten

Als u een Magento webshop heeft en u wilt naar ons verhuizen, regel het dan snel en gemakkelijk online met onze verhuisservice.

Kritische beveiligingsupdates regelt Hosty

Met de versiemonitor weet u altijd of u van de nieuwste Magento versie gebruik maakt. Bekijk nu alle installaties in één handig overzicht.

Automatische back-ups in geval van nood

Hosty maakt iedere nacht een volledige back-up van uw gegevens. Zo krijgt u back-ups van één tot dertig dagen geleden.

Gebruiksvriendelijk cPanel controlepaneel

cPanel is een zeer gebruikersvriendelijk en één van de meest uitgebreide softwarepakketten voor serverbeheer en hostingmanagement.

cPanel is ontworpen om alle nodige toepassingen op een héél gemakkelijke manier via een controlepaneel te installeren en te beheren. U kan er als resellers accounts mee aanmaken voor uw website's, mailboxen aanmaken, wachtwoorden instellen, bandbreedte monitoren, statistieken bekijken, en nog veel meer.

Mogelijkheden in Magento

Magento is een professionele en flexibele webshop cms met een grote variëteit aan 
geïntegreerde functionaliteiten.

Als u een vraag heeft, of u wilt graag advies over uw Magento website, dan kunt u hiervoor altijd terecht bij de Magento community, waar ervaringen en kennis worden gedeeld.

Voor uw webshop kunt u bij Magento uit verschillende betalingssystemen kiezen. Zo kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om te betalen op de manier die zij het prettigst vinden.

Magento biedt diverse templates en modules die u kunt gebruiken voor het opzetten van uw webshop naar wens. De templates zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs en soms ook helemaal gratis.

Vindt u het belangrijk dat uw website goed gevonden wordt in zoekmachines? Dan kunt u gebruik maken van speciale plugins die zich specifiek richten op zoekmachine optimalisatie.

De manier om inzicht te krijgen in de prestaties van uw webshop, is het raadplegen van webstatistieken. Deze zijn altijd up-to-date, zodat u steeds op de hoogte bent.

De installatie van Magento kunt u helemaal aan ons over laten. Zodra de installatie is afgerond, sturen wij u de gegevens om in te loggen en aan de slag te gaan met uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst