Magento hosting, razendsnel!

Als u een Magento website heeft, of op wilt zetten, dan heeft u veel baat bij Magento hosting. 

Magento hosting

Magento HostingMagento is een CMS (Content Management Systeem) platform dat bedoeld is voor het maken en beheren van eenwebshop. Dit systeem is veel groter dan andere CMS systemen, zoals Wordpress of Joomla. Magento vereist dan ook enige professionaliteit van de gebruiker, terwijl Wordpress bijvoorbeeld vrij eenvoudig is in het gebruik. Magentohosting maakt zowel het ontwikkelen als het onderhouden van uw website een stuk eenvoudiger. Magento hosting zorgt ervoor dat u meer overzicht heeft over het reilen en zeilen van uw website. Bij Hosty kunt u terecht voor Magento hosting van het hoogste niveau. Wij installeren gratis uw Magento website voor u en bieden dag en nacht Magento support. Daarbij profiteert u van een compleet pakket aan diensten. Of u nu een beginnende ondernemer bent of al ver gevorderd bent in het proces, er is altijd een webhosting pakket dat aansluit.

 

Magento website


Wie een beetje handigheid heeft in het maken van websites en op zoek is naar een open source webwinkel platform, komt al snel terecht bij Magento. Dit is in Nederland het meest gebruikte systeem op dit gebied. Zowel grote als kleine bedrijven kiezen voor een Magento website om een webshop op te zetten. Het voordeel van een open source platform is dat de code openbaar is.
Hosting MagentoDit geeft veel ruimte om zelf je webwinkel aan te passen, helemaal naar wens. Magento heeft duizenden extensies beschikbaar, zowel gratis als betaald. Dit zorgt ervoor dat het systeem eindeloos veel mogelijkheden biedt. Daarbij beschikt Magento over een actieve community, waar u altijd terecht kunt voor het nodige advies van mede Magento website gebruikers. Magento zelf biedt geen klantenservice waarmee u contact op kunt nemen, maar gelukkig kunt u dan altijd terecht bij uw aanbieder van hosting Magento. Het opzetten van een Magento website is niet voor iedereen even eenvoudig, omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Het is dus prettig als u verstand heeft van het maken van websites en webshops. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het opzetten van uw Magento website over te laten aan de professionals. Dit is een goede optie als de kosten niet zo’n belangrijke factor zijn. Of u nu zelf een Magento website in elkaar zet of het werk uit handen geeft, Magento hosting biedt altijd uitkomst om ervoor te zorgen dat uw website optimaal beheerd kan worden.

 

Magento webhosting vergelijken

Het hosten van een Magento website vergt meer van een webhosting systeem dan andere websites. Dit komt door de grootte en complexiteit van het Magento pakket. Als u op zoek bent naar een goed webhosting systeem, dan kunt u hiervoor het beste Magento webhosting vergelijken op verschillende gebieden. Magento webhosting vergelijken zorgt ervoor dat u zeker bent van uw zaak als het op goede webhosting aankomt. Uiteraard bent u op zoek naar Magento hosting van de beste kwaliteit, zodat uw webshop optimaal loopt. Magento Hosty heeft ruime ervaring in het hosten van Magento websites. Wij zorgen er onder andere voor dat uw website altijd makkelijk en snel bereikbaar is voor uw klanten. We bieden zeer volledige, professionele webhosting tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Vind uw webhosting naar wens door middel van Magento webhosting vergelijken.

 

Magento verhuizen

Heeft u een bestaande Magento website en wilt u deze verhuizen naar Hosty? Dat kan probleemloos geregeld worden door middel van onze speciale verhuisservice. Wij zorgen ervoor dat elk bestand meeverhuist, zodat er geen enkel stukje informatie verloren gaat in het proces. Al uw domeinnamen en websites worden netjes meeverhuisd, eenvoudig en snel. Heeft u vragen over het verhuizen van uw Magento website, of wilt u meer informatie aan de hand van Magento webhosting vergelijken? Neem dan direct contact met ons op, dan zijn we u graag van dienst!

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!