Magento High availability hosting

Profiteer nu van succesvolle Magento webshop door een uniek high-availability hostingplatform.

Hoge uptime: Altijd open voor business

U kunt rekenen op nagenoeg 99,999% uptime, doordat wij van Hosty ons netwerk en high-availability-platform 24/7 bewaken.

Varnish

Met Varnish behaalt u laadtijden van minder dan 100ms, geen haperingen en tot 100.000 bezoekers per dag. U krijgt tevreden bezoekers ervoor terug!

Kom hoger in Google

De snelheid van uw shop heeft een directe invloed op uw positie in Google. Beter vindbaar betekent meer bezoekers. Meer bezoekers betekent meer omzet, allemaal in uw voordeel!

Redis

Redis is een extra server die veelgevraagde data opslaat, zowel front-end als back-end, dit maakt uw site gemiddeld 40% sneller!

New Relic

New Relic biedt heldere, direct toepasbare inzichten in de performance van uw website. Waar zitten de bottlenecks?

Magento backups

U heeft niet alleen de meest recente back-up tot uw beschikking maar ook tot 3 dagen, 15 dagen of 30 dagen geleden.

Magento versiemonitor

Met de versiemonitor weet u altijd of u van de nieuwste Magento versie gebruik maakt. Bekijk al uw installaties in één handig overzicht.

Magento one-click

Met één druk op de knop heeft u standaard de laatste versie van Magento geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Lekker eenvoudig!

Magento bescherming

Hosty gebruikt meerdere effectieve security technieken. Wij blokkeren verdachte processen en hebben een unieke FTP virus scan.

SSL certificaat 

Zorgeloos veilig: Hosty doet de aanvraag, implementatie en verlenging van uw SSL certificaat.

Shell toegang

Bij alle pakketten heeft u meteen beschikking over werken met SSH. Dat is veel veiliger voor u en uw bezoekers.

Magento optimalisatie

Ons hostingplatform draait superstabiel op Linux, Apache, MySQL en PHP. We houden de software gemakkelijk up-to-date.

Een goedlopende WordPress website of Magento webshop hoort altijd beschikbaar te zijn.

Een storing of uitval van de hardware van het primaire cloudplatform zit echter in een klein hoekje. Om downtime van uw website te voorkomen, maken wij gebruik van twee datacenters die los van elkaar werken. Door middel van deze cloud technologie bent u gegarandeerd van 99,99% uptime.

In het geval van een storing wordt uw website direct overgezet naar een 1 op 1 kopie in het secundaire datacenter.

Hier hoeft u zelf niets voor te doen en vaak gaat het zelfs ongemerkt. Uw website blijft op deze manier altijd online, zodat u geen enkele klant mis hoeft te lopen. U kunt rekenen op onze uptime garantie op alle vlakken, of het nu gaat om het netwerk, de apparatuur of de datacentra.

Varnish Caching voor uw Magento hosting

Maakt u gebruik van een of meerdere van onze Magento Business diensten? Dan profiteert u geheel kosteloos van Varnish Caching. Dit zorgt ervoor dat uw webshop wel 30 tot 60% sneller werkt. Terwijl u zich concentreert op uw onderneming, zorgen wij voor het onderhoud en de monitoring van Varnish. Ook eventuele Varnish updates installeren we direct.

Mogelijkheden in Magento

Magento is een professionele en flexibele webshop cms met een grote variëteit aan 
geïntegreerde functionaliteiten.

Als u een vraag heeft, of u wilt graag advies over uw Magento website, dan kunt u hiervoor altijd terecht bij de Magento community, waar ervaringen en kennis worden gedeeld.

Voor uw webshop kunt u bij Magento uit verschillende betalingssystemen kiezen. Zo kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om te betalen op de manier die zij het prettigst vinden.

Magento biedt diverse templates en modules die u kunt gebruiken voor het opzetten van uw webshop naar wens. De templates zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs en soms ook helemaal gratis.

Vindt u het belangrijk dat uw website goed gevonden wordt in zoekmachines? Dan kunt u gebruik maken van speciale plugins die zich specifiek richten op zoekmachine optimalisatie.

De manier om inzicht te krijgen in de prestaties van uw webshop, is het raadplegen van webstatistieken. Deze zijn altijd up-to-date, zodat u steeds op de hoogte bent.

De installatie van Magento kunt u helemaal aan ons over laten. Zodra de installatie is afgerond, sturen wij u de gegevens om in te loggen en aan de slag te gaan met uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst