Zakelijke Joomla Hosting

Betrouwbaar en veilig

 

Profiteer van het gebruiksgemak van Joomla zonder u iets aan te trekken van technische instellingen en updates.
Daar zorgen wij voor!

Hoge uptime: Altijd open voor business

U kunt rekenen op nagenoeg 99,999% uptime, doordat wij van Hosty het netwerk en high-availability-platform 24/7 bewaken.

Hoger in Google

De snelheid van uw shop heeft een grote invloed op uw positie in Google. Beter gevonden worden = meer bezoekers. Meer bezoekers = meer omzet!

Varnish

Met Varnish behaalt u laadtijden van minder dan 100ms, geen haperingen en tot 100.000 bezoekers per dag. Tevreden bezoekers krijgt u zo wel!

Redis

Redis is een extra server die veelgevraagde data opslaat: front-end en back-end. Uw site wordt gemiddeld 40% sneller!

Joomla! one-click

Met één druk op de knop heeft u standaard de laatste versie van Joomla! geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Eenvoudiger kan het niet!

SSL Certificaat

Zorgeloos en veilig: Wij van Hosty doen de aanvraag, implementatie en verlenging van uw SSL certificaat.

Joomla! backups

U heeft niet alleen de meest recente back-up tot uw beschikking maar ook tot drie dagen, vijftien dagen of dertig dagen geleden.

Joomla! versiemonitor

Met de versiemonitor weet u altijd of u van de nieuwste Joomla! versie gebruik maakt. Alle installaties vanaf nu in één handig overzicht.

Joomla! bescherming

Hosty gebruikt meerdere effectieve security technieken. We blokkeren verdachte processen en hebben een unieke FTP virus scan.

Shell toegang

Bij alle pakketten heeft u direct beschikking over het werken met SSH. Dat is veel veiliger voor u en uw bezoekers.

New Relic

New Relic biedt heldere en direct toepasbare inzichten in de performance van uw website. Waar zitten de bottlenecks?

Joomla optimalisatie

Het hostingplatform van Hosty draait superstabiel op Linux, Apache, MySQL en PHP. We houden de software gemakkelijk up-to-date.

Gebruiksvriendelijk cPanel controlepaneel

cPanel is een zeer gebruikersvriendelijk en één van de meest uitgebreide softwarepakketten voor serverbeheer en hostingmanagement.

cPanel is ontworpen om alle nodige toepassingen op een héél gemakkelijke manier via een controlepaneel te installeren en te beheren. U kan er als resellers accounts mee aanmaken voor uw website's, mailboxen aanmaken, wachtwoorden instellen, bandbreedte monitoren, statistieken bekijken, en nog veel meer.

Mogelijkheden in Joomla

Joomla!™ is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je websites en online applicaties kunt bouwen.
Joomla! is één van de meest gebruikte pakketten om websites mee te maken.

Om Joomla! te installeren hoeft u zelf niets te doen, want dit wordt automatisch voor u gedaan. Na voltooiing van de installatie ontvangt u direct de benodigde inloggegevens.

Bij de Joomla! community kunt u terecht met al uw vragen en problemen omtrent uw Joomla! website. Ook voor de nieuwste updates van Joomla! zit u hier goed.

Het is gemakkelijk om uw Joomla! website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de naam van URL’s veranderen.

Met de grote keuze in Joomla! modules en templates kunt u volledig uw eigen draai geven aan uw website. Kies eenvoudig uw gratis template en start met uw website.

Plugins zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw Joomla! website hoger wordt. Laat de applicatie nog beter werken door middel van goede Joomla! plugins.

Heeft u een familiewebsite, of een website voor een (sport)school of andere organisatie? Dan kunt u uw Joomla! website voorzien van diverse gebruikersrechten.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst