Joomla hosting, razendsnel!

Bent u van plan om online te gaan ondernemen en wilt u een Joomla website opzetten? Of had u al eerder een
Joomla website gemaakt? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar goede Joomla webhosting.

Joomla hosting

Joomla HostingIn een tijd waarin online ondernemen niet meer weg te denken is en webwinkels het internet overspoelen, is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat uw webshop tot een van de toppers behoort. U wilt dat uw website optimaal bereikbaar is, bovenaan staat in zoekmachines en altijd up to date is. Om dit te bereiken is het zaak dat u het overzicht behoudt en steeds op de hoogte bent van alles wat er op uw website gebeurt. Onder andere bij dit soort zaken is Joomla hosting onmisbaar.

Joomla webhosting

Joomla webhosting van Hosty verzorgt al jarenlang de hosting van vele Joomla websites. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket aan diensten, van het installeren van Joomla tot het regelmatig laten maken van back-ups. Joomla hosting hecht waarde aan alle aspecten van uw website. Er zijn drie aspecten waar nog eens extra aandacht voor is, namelijk snelheid, veiligheid en support. Om de snelheid van uw Joomla website te bevorderen, zal Joomla webhosting altijd gebruik maken van de beste configuraties. Op die manier wordt worden alle mogelijkheden die Joomla te bieden heeft optimaal benut. Om de veiligheid van uw website te bewaken, maakt webhosting Joomla gebruik van anti-virus software van kwaliteit. We bieden diverse mogelijkheden om spam te bestrijden. Joomla hosting houdt de software in de gaten en zorgt dat deze up-to-date blijft. Door onze jarenlange Joomla webhosting ervaring, zijn wij in staat om u support te bieden op elk vlak van uw Joomla website. Het team van Hosty gaat graag een uitdaging aan en vindt voor elk probleem een passende oplossing. Als het aan ons ligt kunt u zo snel mogelijk weer verder. Joomla hosting zorgt ervoor dat er regelmatig back-ups gemaakt worden van al uw bestanden. Deze worden automatisch opgeslagen op een externe locatie, waar u er altijd bij kunt. U hoeft dus nooit bang te zijn dat er informatie verloren gaat, wat er ook gebeurt. Webhosting Joomla biedt verschillende webhosting pakketten, waarin een aantal standaard diensten zitten en daarnaast aanvullende diensten, afhankelijk van de grootte van het pakket. Welk webhosting Joomla pakket u nodig heeft, hangt af van uw website en het aantal bezoekers. In principe geldt, hoe groter de website, hoe uitgebreider het Joomla webhosting pakket dat u nodig heeft.

Hosting Joomla

Joomla website


Er zijn veel verschillende Content Management Systemen beschikbaar. Joomla is daarvan één van de grootste. Dit open-source systeem maakt het eenvoudig om zelf een website op te zetten en te beheren. Er wordt continu gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe plugins en templates, waar u gratis gebruik van kunt maken.Omdat Joomla een open-source systeem is, biedt het vele opties en mogelijkheden om uw eigen invulling te geven aan uw Joomla website. U kunt vrijwel alle instellingen zelf aanpassen naar wens en er is keuze uit talloos veel website ontwerpen. En toch is het vrij eenvoudig om met dit systeem te werken. Daarom wordt Joomla gebruikt door zowel particulieren als bedrijven van alle soorten en maten. Als u uw Joomla website laat installeren door webhosting Joomla van Hosty, dan kunt u binnen enkele minuten aan de slag met uw website. Nog dezelfde dag kunnen de eerste artikelen of blogs online staan.

 

Wordpress Joomla verhuizen

Heeft u op dit moment een Joomla website bij een ander webhosting bedrijf, maaren wilt u uw denkt u aan Joomla website verhuizen naar Hosty? Dan kunt u gebruik maken van de speciale verhuisservice van Hosty. Hiermee verloopt uw Joomla verhuizen snel en veilig, inclusief al uw websites, domeinnamen en andere bestanden . Het professionele team van Hosty zorgt ervoor dat elk klein detail meeverhuisd wordt, zodat u direct verder kunt waar u gebleven was na uw Joomla verhuizen. Wilt u graag meer informatie over Joomla webhosting, of heeft uw vragen over Joomla verhuizen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier staat altijd iemand voor u klaar om u verder te helpen.

 

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!