Betrouwbare en veilige hosting

Combineer het allerbeste hostingplatform met tien jaar ervaring en een schat aan hosting kennis. 

Gratis WordPress one-click installatie

U heeft met een druk op de knop standaard de laatste versie van WordPress geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Eenvoudig en snel, daar staan wij voor!

Gratis website verhuisdienst door onze specialisten

Als u al een WordPress website heeft en wilt naar ons verhuizen, dan kan dat met onze verhuisservice. U loopt geen enkel risico bij deze verhuizing.

Kritische beveiligingsupdates, wij regelen het!

Met onze versiemonitor weet u altijd of dat u van de nieuwste WordPress versie gebruik maakt. Bekijkt u daarom nu al uw installaties in één handig overzicht.

Automatische back-ups in geval van nood

Hosty maakt iedere nacht een volledige back-up van uw gegevens. Zo krijgt u back-ups van één tot dertig dagen geleden.

Hosting bij Hosty

Heeft u een website nodig voor uw onderneming, of wilt u een webshop opzetten? Dan is WordPress hiervoor een veelgebruikt systeem. Wereldwijd wordt dit CMS systeem gebruikt om grote en kleine online ondernemingen op te zetten. Dagelijks werken mensen aan het verbeteren van WordPress en het toevoegen van nieuwe templates. Hierdoor kunt u alle kanten op met uw WordPress website. Een groot voordeel is dat WordPress makkelijk in het gebruik is, waardoor u geen expert hoeft te zijn op het gebied van websites opzetten. Voor een WordPress website die echt goed loopt is het wel essentieel om goede hosting te hebben.

Webhosting voor uw online onderneming

Als ondernemer houdt u zich het liefste bezig met uw bedrijf, terwijl het opzetten van een goede website veel tijd kost. Hier komt webhosting van Hosty om de hoek kijken. Zelfs als u zelf niet zo veel verstand heeft van het opzetten van websites, zorgt onze Wordpress hosting ervoor dat uw website van hoge kwaliteit is en blijft. Bij Hosty installeren we Wordpress voor u, helpen we met het opzetten van de ideale website en zorgen we ervoor dat deze perfect onderhouden wordt. Uw Wordpress website is altijd bereikbaar en de snelheid wordt voortdurend op pijl gehouden.

Snel, veilig en stabiel

Bij Hosty staan we voor snelheid, veiligheid en stabiliteit. Klanten die op uw website komen, willen niet lang hoeven wachten op een pagina die geladen moet worden. Daarom gebruikt Hosty diverse tools om de snelheid van uw website te optimaliseren. U kunt hierbij denken aan Varnish, een programma dat er onder andere voor zorgt dat (grote) afbeeldingen en tekstbestanden worden opgeslagen in het snelle RAM-geheugen. Ook Redis wordt gebruikt, een caching tool waarmee u cache data van uw website kunt wegschrijven naar een externe locatie. Dit zorgt ervoor dat uw website niet steeds alles opnieuw hoeft te berekenen en dus sneller laadt. Bescherming van uw website tegen virussen, of Brute Force Attacks, waarbij wordt geprobeerd om uw wachtwoorden te achterhalen, is natuurlijk erg belangrijk. Daarom kunt u bij Hosty rekenen op Brute Force Protection en worden kritische bugfixes binnen 4 uur uitgevoerd. Daarbij worden regelmatig back-ups gemaakt van al uw bestanden. De stabiliteit van uw website wordt in de gaten gehouden door 24/7 monitoring. Wij zijn daarnaast dag en nacht beschikbaar om u te helpen met het oplossen van storingen en dergelijke. Elk probleem wordt bij Hosty direct aangepakt, zodat u nooit klanten mis hoeft te lopen. Kies uw hosting pakket en ga vandaag nog aan de slag.

Mogelijkheden in WordPress

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (cms) ter wereld.
Een op de vier websites draait op WordPress!

Heeft u vragen over uw Wordpress website, of kunt u wel wat advies gebruiken voor het oplossen van een probleem? Dan kunt u dag en nacht rekenen op de support en deskundigheid van onze Wordpress klantenservice.

U heeft de keuze uit talloze themes voor uw Wordpress website, zodat u altijd iets kunt vinden naar wens. Als uw website wordt geopend op een smartphone of tablet, dan wordt de weergave hier automatisch op afgestemd.

Plugins van Wordpress bieden vele opties voor uw website. Met meer dan 21.000 plugins tot uw beschikking kunt u alle kanten op.

Wordpress biedt u de mogelijkheid om de gewenste taal in te stellen. Wilt u graag Wordpress in het Nederlands gebruiken? Dan kunt u dit eenvoudig zelf regelen.

Social media is niet meer weg te denken uit de samenleving. U kunt uw Wordpress website dan ook gemakkelijk koppelen aan verschillende vormen van social media.

WooCommerce is ideaal voor wie al een Wordpress website bezit en een webshop wil starten. WooCommerce biedt een scala aan themes, waarmee u de perfecte webshop kunt opzetten.

Het installeren van Wordpress verzorgen wij geheel voor u, zodat u hier niets voor hoeft te doen. U krijgt van ons uw inloggegevens, zodat u meteen kunt starten met uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst