High availability hosting

Uw website is van levensbelang voor uw bedrijf, daarom kunt u het zich niet veroorloven dat deze het niet doet.

Hoge uptime: Altijd open voor business

U kunt rekenen op nagenoeg 99,999% uptime, doordat wij van Hosty het netwerk en high-availability-platform 24/7 bewaken.

Hoger in Google komen?

De snelheid van uw shop heeft een grote invloed op uw positie in Google. Beter gevonden worden = meer bezoekers. Meer bezoekers = meer omzet!

Varnish

Met Varnish behaalt u laadtijden van minder dan 100ms, geen haperingen en tot 100.000 bezoekers per dag. Tevreden bezoekers krijgt u zo wel!

Redis

Redis is een extra server die veelgevraagde data opslaat: front-end en back-end. Uw site wordt gemiddeld 40% sneller!

WordPress one-click

Met één druk op de knop heeft u standaard de laatste versie van WordPress geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Eenvoudiger kan het niet!

SSL Certificaat

Zorgeloos en veilig: Wij van Hosty doen de aanvraag, implementatie en verlenging van uw SSL certificaat.

WordPress backups

U heeft niet alleen de meest recente back-up tot uw beschikking maar ook tot drie dagen, vijftien dagen of dertig dagen geleden.

WordPress versiemonitor

Met de versiemonitor weet u altijd of u van de nieuwste WordPress versie gebruik maakt. Alle installaties vanaf nu in één handig overzicht.

WordPress bescherming

Hosty gebruikt meerdere effectieve security technieken. We blokkeren verdachte processen en hebben een unieke FTP virus scan.

Shell toegang

Bij alle pakketten heeft u direct beschikking over het werken met SSH. Dat is veel veiliger voor u en uw bezoekers.

New Relic

New Relic biedt heldere en direct toepasbare inzichten in de performance van uw website. Waar zitten de bottlenecks?

WordPress optimalisatie

Het hostingplatform van Hosty draait superstabiel op Linux, Apache, MySQL en PHP. We houden de software gemakkelijk up-to-date.

Optimale beschikbaarheid van uw website

Als u een online onderneming of webshop heeft, dan is het wel zo prettig als deze altijd beschikbaar is voor klanten. Elke minuut dat er een storing is of een ander probleem dat downtime veroorzaakt, heeft u de kans om bezoekers mis te lopen. Dit is absoluut ongewenst en vooral ook onnodig, want er zijn genoeg technologieën beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw website op rolletjes loopt. Bij Hosty kunt u altijd rekenen op de nieuwste technieken op het gebied van High Availability.

Cloud technologie

Cloud technologie zorgt voor optimale beschikbaarheid en continuïteit van uw website. Bij deze technologie wordt gebruik gemaakt van virtual servers, waardoor u niet meer afhankelijk bent van een fysieke server. Als er een server kapot gaat, staan er altijd andere servers standby die de zaak overnemen zonder dat u hier erg in heeft. Cloud servers werken hardware-onafhankelijk en zorgen ervoor dat netwerkapparatuur, storage en servers met elkaar samenwerken. Hierdoor wordt maximale uptime van uw server gerealiseerd. Een Cloud server staat opgesteld met meerdere clusters van servers. Een eventuele storing in de hardware kan zo altijd worden opgevangen. Het probleem is al opgelost binnen een paar seconden, waardoor het vaak zelfs onopgemerkt blijft.

Hoe werkt Cloud computing?

De letterlijke vertaling van cloud is wolk en bij Cloud computing staat deze wolk voor het internet dat bepaalde acties overneemt die eerder via één machine of server verliepen. Bij Cloud computing wordt de focus niet gelegd op hardware, maar op de cruciale aspecten voor uw website, zoals geheugen, rekenkracht, opslagcapaciteit, I/O en bandbreedte. Voorheen was u tijdens drukkere periodes genoodzaakt om voor uw webwinkel extra servers aan te schaffen. Deze kon u helaas niet zomaar weer annuleren als de drukte weer voorbij was. Met een Cloud server kunt u gemakkelijk extra capaciteit bijhuren, of juist annuleren als het niet meer nodig is. U hoeft niet meer voor de lange termijn te voorspellen hoeveel capaciteit uw website in de toekomst nodig zal hebben. Met Cloud technologie kunt u klein beginnen en vervolgens uitbreiden naar wens.

Hosty SLA

Met een Service Level Agreement (SLA) van Hosty, heeft u een maandelijkse uptime garantie van 100 procent. Mochten we om welke reden dan ook niet kunnen voldoen aan de beloofde uptime garantie, dan krijgt u uw maandbedrag teruggestort. Met SLA profiteert u niet alleen van uptime garantie, maar ook van hostingsupport via e-mail en direct via de telefoon.

Mogelijkheden in WordPress

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (cms) ter wereld.
Een op de vier websites draait op WordPress!

Heeft u vragen over uw Wordpress website, of kunt u wel wat advies gebruiken voor het oplossen van een probleem? Dan kunt u dag en nacht rekenen op de support en deskundigheid van onze Wordpress klantenservice.

U heeft de keuze uit talloze themes voor uw Wordpress website, zodat u altijd iets kunt vinden naar wens. Als uw website wordt geopend op een smartphone of tablet, dan wordt de weergave hier automatisch op afgestemd.

Plugins van Wordpress bieden vele opties voor uw website. Met meer dan 21.000 plugins tot uw beschikking kunt u alle kanten op.

Wordpress biedt u de mogelijkheid om de gewenste taal in te stellen. Wilt u graag Wordpress in het Nederlands gebruiken? Dan kunt u dit eenvoudig zelf regelen.

Social media is niet meer weg te denken uit de samenleving. U kunt uw Wordpress website dan ook gemakkelijk koppelen aan verschillende vormen van social media.

WooCommerce is ideaal voor wie al een Wordpress website bezit en een webshop wil starten. WooCommerce biedt een scala aan themes, waarmee u de perfecte webshop kunt opzetten.

Het installeren van Wordpress verzorgen wij geheel voor u, zodat u hier niets voor hoeft te doen. U krijgt van ons uw inloggegevens, zodat u meteen kunt starten met uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst