Drupal webhosting

alle voordelen en gebruikersgemak!

Profiteer van het gebruiksgemak van Drupal zonder technische instellingen en updates, dat regelt Hosty voor u!

Gratis Drupal one-click installatie

Met één druk op de knop heeft u standaard de laatste versie van Drupal geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Eenvoudig en snel!

Gratis website verhuisdienst door onze specialisten

Heeft u al een Drupal website en wilt u naar ons verhuizen? Met onze verhuisservice loopt u geen risico bij de verhuizing.

Kritische beveiligingsupdates, daar zorgen wij voor!

Met de versiemonitor weet u altijd of u van de nieuwste Drupal versie gebruik maakt. Bekijk al uw installaties in één handig overzicht.

Automatische backups in geval van nood

Hosty maakt iedere nacht een volledige back-up van uw gegevens. Zo krijgt u back-ups van 1 tot 30 dagen geleden.

Gebruiksvriendelijk cPanel controlepaneel

cPanel is een zeer gebruikersvriendelijk en één van de meest uitgebreide softwarepakketten voor serverbeheer en hostingmanagement.

cPanel is ontworpen om alle nodige toepassingen op een héél gemakkelijke manier via een controlepaneel te installeren en te beheren. U kan er als resellers accounts mee aanmaken voor uw website's, mailboxen aanmaken, wachtwoorden instellen, bandbreedte monitoren, statistieken bekijken, en nog veel meer.

Mogelijkheden in Drupal

Drupal wordt door tienduizenden mensen gebruikt om verschillende soorten websites te maken. 

De installatie van Drupal wordt volledig voor u geregeld, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Zodra u de inloggegevens heeft ontvangen, kunt u beginnen met het opzetten van uw website

Kies uw favoriete Drupal theme en pas de lay-out en het ontwerp aan naar eigen idee. U kunt op elk gewenst moment veranderingen aanbrengen in de themes.

Websites van Drupal scoren goed bij verschillende zoekmachines. Als u wilt dat uw website hoger gerankt wordt, dan kunt u keywords toevoegen aan de URL.

Voor informatie over themes en modules kunt u terecht bij de Nederlandstalige Drupal community. Hier kunt u ook antwoorden krijgen op uw vragen en oplossingen vinden voor problemen met uw Drupal website.

Naast de kernmodules die Drupal aanbiedt, kunt u een keuze maken uit talloze andere modules om uw Drupal website mee uit te breiden.

Om uw website te beschermen tegen ongewenste content, kunt u met Drupal gebruikersgroepen aanmaken met verschillende rechten. Zo kan er geen misbruik worden gemaakt van uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst