Drupal hosting, razendsnel!

Bent u van plan om online te gaan ondernemen en wilt u een Joomla website opzetten? Of had u al eerder een 
Joomla website gemaakt? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar goede Joomla webhosting.

Drupal hosting

Drupal HostingBent u op zoek naar een CMS systeem voor het opzetten van een website, multisite, of applicatie van de hoogste kwaliteit? Dan is Drupal wellicht het beste systeem om uw doelen mee te realiseren. Drupal is een open-source CMS, het is dus te downloaden door iedereen die hiermee aan de slag wil. Drupal is hierdoor gemakkelijk toegankelijk voor particulieren, maar ook grote bedrijven zien in Drupal het ideale CMS systeem. Drupal biedt vele mogelijkheden, met een groot aantal modules die verschillende doelen dienen. Zo kunt u met kleine aanpassingen steeds weer andere resultaten behalen. Een voordeel van Drupal is, dat het niet enkel een CMS systeem is. U kunt er niet alleen mooie websites en webshops mee ontwikkelen, maar bijvoorbeeld ook intranetten en cliëntenplatforms. Het is dus een erg veelzijdig systeem. Daarbij hecht Drupal veel waarde aan de veiligheid van uw website. Daarom heeft Drupal een speciaal security team samengesteld, dat zich continu hiermee bezig houdt. Als u kiest voor een Drupal website, dan is Drupal hosting minstens zo belangrijk. Bij Hosty kunt u terecht voor Drupal webhosting van het hoogste niveau, zodat u verzekerd bent van de beste resultaten.


Webhosting Drupal

Bij het opzetten en onderhouden van een Drupal website komt heel wat kijken. Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn, maar ervoor zorgen dat het een website wordt van kwaliteit is een ander verhaal. Er zijn zoveel aspecten om rekening mee te houden, dat het vinden van goede Drupal hosting vrijwel noodzakelijk is.

Webhosting Drupal

 

Om die reden houdt Drupal Hosty zich al jarenlang bezig met het beheer van Drupal websites van alle soorten en maten. Wij weten precies wat nodig is om uw website of webshop aan de top te krijgen van zoekmachines. Ons Drupal webhosting support team staat dan ook altijd voor u klaar om u te voorzien van service en advies. Webhosting Drupal wordt standaard geleverd met een eigen cPanel. Dit biedt de mogelijkheid om in een centrale omgeving alle aspecten van het Drupal webhosting pakket te beheren. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk wachtwoorden wijzigen, extra mailboxen toevoegen, of andere zaken aanpassen. Om een website optimaal te kunnen beheren, is informatie over webstatistieken onmisbaar. Daarom heeft u met Drupal hosting altijd inzicht in het gedrag van bezoekers die op uw website komen. Aan de hand hiervan kunt u ervoor kiezen om bepaalde aspecten op uw website aan te passen. Met webhosting Drupal van Hosty maakt u ook gebruik van een FTP account. FTP staat voor File Transfer Protocol en dit is noodzakelijk om bestanden te kunnen kopiëren en verplaatsen tussen computers. Ook voor het publiceren van uw website op een server is een FTP account nodig. Drupal hosting maakt gebruik van PHP en MySQL. De combinatie van deze systemen is nodig voor het ontwikkelen van datagestuurde dynamische websites, zoals forums, weblogs en webwinkels.

Drupal webhosting vergelijken

Drupal webhosting bedrijven bieden vaak een aantal verschillende pakketten aan, die bestaan uit een aantal diensten. Voor kleinere websites die nog niet zo veel bezoekers hebben zijn er vaak basispakketten samengesteld. Voor de grotere websites met veel bezoekers zijn er uitgebreidere Drupal hosting pakketten met meer extra diensten. Bij webhosting Drupal van Hosty bieden we vier verschillende Drupal webhosting pakketten. Standaard in dit pakket zit gratis installatie van Drupal en support, gratis installatie van plugins en automatische updates. Daarnaast zit webmail inbegrepen en heeft u onbeperkt mailboxen en databases tot uw beschikking. Uiteraard hoort bij elk Drupal webhosting pakket een gratis virusscanner en worden continu back- ups gemaakt van al uw bestanden, zodat nooit informatie verloren gaat. Kijkt u voor meer informatie over de verschillende Drupal hosting pakketten van Hosty eens op onze website. Heeft u vragen, of wilt u aanvullende informatie over webhosting Drupal, neem dan contact op met onze klantenservice.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!