Drupal High availability hosting

Profiteer nu van succesvolle Drupal website door een uniek high-availability hostingplatform.

Hoge uptime: Altijd open voor business

U kunt rekenen op nagenoeg 99,999% uptime, doordat wij van Hosty het netwerk en high-availability-platform 24/7 bewaken.

Kom hoger in Google

De snelheid van uw shop heeft een directe invloed op uw positie in Google. Beter vindbaar betekent meer bezoekers. Meer bezoekers = meer omzet.

Varnish

Met Varnish behaalt u laadtijden van minder dan 100ms, geen haperingen en tot 100.000 bezoekers per dag; als dat geen tevreden bezoekers oplevert.

Redis

Redis is een extra server die veelgevraagde data opslaat, zowel front-end als back-end, uw website wordt gemiddeld 40% sneller!

Drupal one-click

Met één druk op de knop heeft u standaard de laatste versie van WordPress geïnstalleerd op uw hostingomgeving. Lekker gemakkelijk!

SSL Certificaat

Zorgeloos veilig: Wij doen de aanvraag, implementatie en verlenging van uw SSL certificaat.

Drupal backups

U heeft niet alleen de meest recente back-up tot uw beschikking maar ook tot 3 dagen, 15 dagen of 30 dagen geleden.

Drupal versiemonitor

Met de versiemonitor weet u altijd of u van de nieuwste Magento versie gebruik maakt. Bekijk al uw installaties in één handig overzicht.

Drupal bescherming

Hosty gebruikt meerdere effectieve security technieken. We blokkeren verdachte processen en hebben een unieke FTP virus scan.

Shell toegang

Bij alle pakketten heeft u direct beschikking over werken met SSH. Dat is veel veiliger voor u en uw bezoekers.

New Relic

New Relic biedt heldere, direct toepasbare inzichten in de performance van uw website. Waar zitten de bottlenecks?

Drupal optimalisatie

Ons hostingplatform draait superstabiel op Linux, Apache, MySQL en PHP. We houden de software gemakkelijk up-to-date.

Een goedlopende WordPress website of Magento webshop hoort altijd beschikbaar te zijn.

Een storing of uitval van de hardware van het primaire cloudplatform zit echter in een klein hoekje. Om downtime van uw website te voorkomen, maken wij gebruik van twee datacenters die los van elkaar werken. Door middel van deze cloud technologie bent u gegarandeerd van 99,99% uptime.

In het geval van een storing wordt uw website direct overgezet naar een 1 op 1 kopie in het secundaire datacenter.

Hier hoeft u zelf niets voor te doen en vaak gaat het zelfs ongemerkt. Uw website blijft op deze manier altijd online, zodat u geen enkele klant mis hoeft te lopen. U kunt rekenen op onze uptime garantie op alle vlakken, of het nu gaat om het netwerk, de apparatuur of de datacentra.

Varnish Caching voor uw Magento hosting

Maakt u gebruik van een of meerdere van onze Magento Business diensten? Dan profiteert u geheel kosteloos van Varnish Caching. Dit zorgt ervoor dat uw webshop wel 30 tot 60% sneller werkt. Terwijl u zich concentreert op uw onderneming, zorgen wij voor het onderhoud en de monitoring van Varnish. Ook eventuele Varnish updates installeren we direct.

Mogelijkheden in Drupal

Drupal wordt door tienduizenden mensen gebruikt om verschillende soorten websites te maken. 

De installatie van Drupal wordt volledig voor u geregeld, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Zodra u de inloggegevens heeft ontvangen, kunt u beginnen met het opzetten van uw website

Kies uw favoriete Drupal theme en pas de lay-out en het ontwerp aan naar eigen idee. U kunt op elk gewenst moment veranderingen aanbrengen in de themes.

Websites van Drupal scoren goed bij verschillende zoekmachines. Als u wilt dat uw website hoger gerankt wordt, dan kunt u keywords toevoegen aan de URL.

Voor informatie over themes en modules kunt u terecht bij de Nederlandstalige Drupal community. Hier kunt u ook antwoorden krijgen op uw vragen en oplossingen vinden voor problemen met uw Drupal website.

Naast de kernmodules die Drupal aanbiedt, kunt u een keuze maken uit talloze andere modules om uw Drupal website mee uit te breiden.

Om uw website te beschermen tegen ongewenste content, kunt u met Drupal gebruikersgroepen aanmaken met verschillende rechten. Zo kan er geen misbruik worden gemaakt van uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst